Vrienden van de BAK

De volgende personen zijn VRIEND VAN DE BAK 2021 - 2022

Wil je meer weten over deze actie of ook Vriend van de BAK worden? Klik dan hier

John Meeuwissen
Stan de Graaf
Nancy Giesbergen
Mark Verheijen
Robbert Janssen
Marcia Meeuwissen
Jack Huybregts
Yvonne Huybregts
Richard Huijbregts
Thomas van Gool
Ella Snoek
Bert Suijkerbuijk
Reinoud van Overveld
Koen Dielemans
Annie Jorissen
Ingmar Muller
Geert Verdaasdonk
Betina Verdaasdonk
Rolph Kavelaars
Jos Sweep
Herman Emaus
John van den Berg
Jos Jansen
Nancy Bastiaansen
Joost Koolen
Halinka Koolen Delrue
Oliver Delrue
Sjack Vissers
Mark Marijnissen
Julian van Paeschen
Addie Korsten
Ton de Peijper
Stefan Schreiner
Marco van Hassel
Ad van der Vorst
Joke Ipenburg - van Beek
Claudia Vissers
Arjan van Gils
Pieter Musters
Rian Musters
Jeroen Magielse
Huub Meulemans
Youp Meeuwissen
Denise van den Berg
Jessie Halters
Jacqueline Andrik - Claassen
Lars Lauwen
Daan Rovers
Marco van Ginneken

Lijst bijgewerkt t/m 14 november 2021

 

 

 • BAK Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

Hoofd- en websitesponsoren

 • Hoofdsponsor Aartsen
 • Hoofdsponsor Wilko Fruit
 • Bellance
 • Marktzicht
 • Brand Webdesign & Webhosting
 • The Sourcing Network
 • Johan van Gils
 

VERKOOP PIEPERS EN KREEZIE TOEGANGSKAARTEN

Voor Karnaval
2021-pieperskaarten
Datum: zaterdag 12 februari 2022 09:30 - 11:00

Locatie: Marktzicht

Het Piepers- en Kreeziebal zijn zeer populair onder de jeugd. Het is vier avonden hossen, karnavalvieren in een prachtig versierde feestzaal met geweldige karnavalsmuziek. De toegang tot dit bal is alleen mogelijk met een toegangskaart.

De toegangskaart (passe-partout) kost € 10,00 en is verkrijgbaar op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en de BAK-gezinskaart. Indien u geen BAK-gezinskaart heeft dan kunt u deze ook tijdens de kaartverkoop kopen (prijs € 11,00). Tevens is er de mogelijkheid om Kinder-munten te kopen. 

Het is mogelijk om losse kaarten aan de deur te kopen tijdens het Piepers- en Kreezie bal. Deze kaarten voor Piepers kosten dan € 6,00 per avond en voor Kreezie € 7,- per avond waarbij geldt dat de kinderen met een passe-partout voorgaan op de losse kaarten.

Ga goed voorbereid op pad voor de kaartuitgifte Piepers en Kreezie

Voor de uitgifte van deze kaartjes gelden spelregels.......

• 

Mag je kaarten voor kinderen uit een ander gezin kopen? Ja, dat mag. Je hebt dan wel een bakgezinskaart per gezin nodig en een kopie van het ID van de kinderen. Je kunt dus voor een hele club in de rij gaan staan, als je bakgezinskaarten en ID’s bij je hebt!

Worden er nummertjes in de rij uitgedeeld? Ja, op de eerste zaterdag (1 februari) worden vanaf ongeveer 8.00 uur bonnetjes uitgereikt aan iedereen! Wanneer je later komt, krijg je dus ook een hoger nummer en kun je niet aansluiten bij bijv. je vrienden. Je kunt geen bonnetje vragen voor iemand die later komt. Dat zou oneerlijk zijn t.o.v. mensen die wel vroeger waren.

Wat is het voordeel van een kaartje dat je vooraf hebt gekocht voor alle avonden (passe-partout)? Wanneer er een rij staat, mogen eerst de kinderen met een passe-partout naar binnen. Zij hebben voorrang op de anderen.

Kun je bij de kaartuitgifte ook nog een bakgezinskaart kopen? Ja, deze zijn ter plaatse nog te koop voor €11,00

Wat zijn geldige id’s ? Een geldig ID is een identiteitskaart, paspoort of een geldige schoolpas van dit jaar, voorzien van geboortedatum en pasfoto.

Mag ik het ID van een ander ook op mijn telefoon laten zien? Nee, dit keuren wij niet goed. Zorg dat je een geldig ID geprint bij je hebt.

Wat kost een kaartje? Een kaartje kost €10,00. (Je hebt hiervoor wel een bakgezinskaart nodig). Je hebt hiervoor 4 avonden toegang. Dus dat kost inderdaad maar €2,50 per avond! Zit je in groep 8? Dan betaal je voor zowel het Piepers als Kreezie.

Voor wie is het Piepersbal? Het Piepersbal is voor kinderen vanaf groep 4 tot en met groep 8.

Voor wie is het Kreeziekarnaval? Het Kreeziekarnaval is voor kinderen vanaf groep 8 tot en met 15 jaar. De kinderen van groep 8 hebben een persoonlijk “Legitimaosiepasje” gekregen.

Van onze club zijn er 2 (of ander aantal) leden al 16 jaar. De rest is nog jonger. Mogen zij (van 16) ook naar het Kreezie? Ja! Dat mag!

Mijn zoon/dochter is al 16 jaar maar wil graag nog met vrienden/vriendinnen naar het Kreezie. Mag dat? Ja, dat is geen enkel probleem.

Wat kost de toegang tot het Jeugdfeest op vrijdag 7 februari? De toegang is gratis! Voor meer informatie over het Jeugdfeest, zie Boemeldonck.nl

Wat kost een los kaartje aan de deur? Voor de Piepers kost een los kaartje €6,00 per avond. Voor het Kreezie betaal je €7,00 per avond.

TOT SLOT: tijdens de verkoop van deze kaartjes zijn bij Annie de kaartjes voor de BAK-Kindermiddag op Karnavalsmaandag verkrijgbaar.

Tot slot: Kinderen van groep 8 krijgen een speciaal karnavalsLegitimaosiebewijs van de BAK op school (in Prinsenbeek). Dit moet je bij de kaartuitgifte bij je hebben!


• Kinderen van groep 8 krijgen een speciaal karnavalsLegitimaosiebewijs van de BAK op school (in Prinsenbeek). Dit moet je bij de kaartuitgifte bij je hebben!

let op: Overheidsmaatregelen kunnen van toepassing op dit evenement


Activiteitensponsor Piepersbal

Activiteitensponsor Kreezie Karnaval

Themasponsor Jeugd