Vrienden van de BAK

De volgende personen zijn VRIEND VAN DE BAK 2018 - 2019

John Meeuwissen Prinsenbeek
Stan de Graaf Prinsenbeek
Nancy Giesbergen Prinsenbeek
Mark Verheijen Prinsenbeek
Tom Spronk Prinsenbeek
Petra Spronk Prinsenbeek
Paul van der Veeken Prinsenbeek
Henk van den Broek Prinsenbeek
Hans Verhoef Prinsenbeek
Judith Knoops Prinsenbeek
Jan Boomaars Breda
Bert van Oosterhout Prinsenbeek
Dijo van Gils Prinsenbeek
Marco van Ginneken Prinsenbeek
Sylvia Vincenten Prinsenbeek
Ken de Keizer Prinsenbeek
Lars van Loenhout Prinsenbeek
Jeroen Boot Prinsenbeek
Anton Oomen Prinsenbeek
Ella Snoek Breda
Nancy Bastiaansen Prinsenbeek
Arjan van Tiggelen Prinsenbeek
Ralph Nagelkerke Breda
Jeroen Romers Prinsenbeek
Martijn Lint Prinsenbeek
Koen Dielemans Prinsenbeek
Jos Sweep  Prinsenbeek
Rolph Kavelaars Prinsenbeek
Robbert Janssen Prinsenbeek
Marcia Meeuwissen Prinsenbeek
Reinoud van Overveld Prinsenbeek
Willem Halters Prinsenbeek
Jack Huybregts Prinsenbeek
Yvonne Huybregts Prinsenbeek
Mieke Biemans Prinsenbeek
Dennis Jongenelis Prinsenbeek
Nel Meeuwissen Prinsenbeek
Jan van den Goorbergh Prinsenbeek
Daan Rovers Etten-Leur
Tom Jansen Breda
Lars Lauwen Prinsenbeek
Coen Geerts Prinsenbeek
Annie Jorissen Prinsenbeek
Joke Ipenburg- van Beek Prinsenbeek
Toon Akkermans  
Claudia Vissers Prinsenbeek
Gwen van de Koedijk Prinsenbeek
Marc Hufkens Prinsenbeek
Brigitte van de Pluym Prinsenbeek
Frank Poppelaars Prinsenbeek
Richard Huijbregts Prinsenbeek
Ad van der Vorst Prinsenbeek

Wil je meer weten over deze actie of ook Vriend van de BAK worden? Klik dan hier.

(Lijst bijgewerkt tot en met 18 november 2018)

 

 

 • BAK Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

Hoofd- en websitesponsoren

 • Flexibility
 • Hoofdsponsor Aartsen Fruit
 • Hoofdsponsor Café-Zaal Marktzicht
 • Hoofdsponsor Wilko Fruit
 • Bellance
 • Brand Webdesign & Webhosting
 • Nieuwe Baan
 • Rabobank
 • The Sourcing Network
 • Johan van Gils

Met deze week o.a. aandacht voor de BAK- en BRAKzittingBAK-kaart
Met de aanschaf van een BAK-kaart steunt u de BAK van Boemeldonck, waardoor het mooie feest in Boemeldonck georganiseerd kan worden. De BAK-kaart is nodig om in aanmerking te komen voor toegangskaartjes voor het Piepersbal, Kreezie Karnaval, BRAK-zittingen en de BAK-zittingen. De BAK-kaart kost € 11,00. Voor senioren van 65 jaar of ouder kost een kaart € 7,50. Vragen over de BAK-kaart kunnen gesteld worden aan de penningmeester Lars Lauwen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder staan de namen en adressen van de verkopende clubs:
• Bende Gek?: Stijn v/d Velden 06-31273088 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Apenkoppen: Dennis Schoone 06-83712670 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Japjuinen: Mike de Klerk 06-23192250 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Piendraod: Niels Bakker 06-39191870 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bixe Draoke: Willem vd List 06-21901180 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Clubs en kapellen die ingeschreven staan bij de BAK van Boemeldonck kunnen nog steeds BAK-kaarten bestellen bij onze penningmeester Lars Lauwen. Dit bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een leuk sinterklaas- of kerstcadeau nodig? BAK goodies.
Met de feestdagen voor de deur heel leuk om cadeau te geven en nog leuker om te krijgen. Alle BAK-spullen zoals handschoenen, vlaggen, vaantjes, collen, speelkaarten en markeerstiften etc. zijn vanaf heden weer verkrijgbaar bij Van Uum Toys - Deco - Gifts Groenstraat 15.

Boemeldonckse Inkoop Kommissie
De afhalen van de BIK-materialen(contante betaling) kan vanaf heden bij Toon Sweep, Overveldsestraat 13, 076-5429232 (voorheen bouwadres Herrieschoppers). Tot 2 weken na karnaval zijn er 2 momenten in de week waarin materialen kunnen worden opgehaald, te weten: dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Bestellingen voor watergedragen verf kunnen tot 20 december direct bij Verfhandel Prinsenbeek besteld worden. Dit gaat buiten de BIK om.
Alle clubs die bekend zijn bij de BAK hebben een bestellijst ontvangen. Deze kan gestuurd worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wel een club maar geen bestellijst ontvangen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Auditie BRAK-zittingen
De auditie die vooraf gaat aan de BRAK-zittingen zal plaatsvinden op zondag 17 december 2017. Wanneer jij dan wordt uitgekozen krijg jij op zondag 21 januari 2018 het applaus van leeftijdsgenootjes en je ouders, opa’s en oma’s in de zaal van De Drie Linden. Dus denk jij dat je alleen als BRAK-kletser of samen met vriendjes/vriendinnetjes een leuk optreden kunt verzorgen vul dan het formulier in en lever het zo snel mogelijk in bij 1 van de leerkrachten op de Prinsenbeekse basisscholen. Natuurlijk mogen ook kinderen van de middelbare school het formulier inleveren vóór 1 december op Beukenhof 37 in Prinsenbeek. Het is te downloaden van www.boemeldonck.nl.

Boemelplein
Clubs of kapellen die nog geen tegel hebben op het Boemelplein, krijgen tot 6 december de kans om in deze Galerij der Groten vastgelegd te worden. Daarvoor moet een kapel of club wel vijf jaar bestaan. De BAK rekent daarbij zo dat een club vijf jaar moet hebben deelgenomen aan de optocht, een kapel moet vijf jaar in Boemeldonck actief zijn. Wie interesse heeft kan zich melden bij de Sik van de BAK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op karnavalsmaandag zullen de nieuwe tegels op een feestelijke wijze worden onthuld.

Inleveren copy voor de BRAK-krant
Alle kinderen in Boemeldonck die karnaval vieren leuk vinden, worden uitgenodigd om een leuk stukje in te sturen voor de BRAK-krant die een paar weken voor karnaval zal verschijnen. Dit mag een tekening zijn, een waar gebeurd verhaal (met foto) of een verzonnen verhaaltje. Laat jullie creativiteit maar zijn gang gaan en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag VOOR 11 december!
BAK-krant
De commissie BAK-krant is op dit moment druk bezig een mooie en karnavaleske krant samen te stellen. Heeft u nog nooit een advertentie in onze BAK-krant geplaatst maar wilt u graag adverteren in onze karnavalskrant, neem dan contact op met de commissie BAK-krant via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zij vertellen u graag wat de vele mogelijkheden zijn.
Voor onze BAK-krant zijn wij op zoek naar creatieve tekenaars voor het opmaken van advertenties. Ben jij creatief of weet je iemand? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda:
Datum Activiteit
07-01-2018 BAK-voettocht
11-02-2018 Karnavalszondag

‘We zien ut zitte’
De Sik, René Domstorff, 06-1139 1792, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.