Vrienden van de BAK

De volgende personen zijn VRIEND VAN DE BAK 2021 - 2022

Wil je meer weten over deze actie of ook Vriend van de BAK worden? Klik dan hier

John Meeuwissen
Stan de Graaf
Nancy Giesbergen
Mark Verheijen
Robbert Janssen
Marcia Meeuwissen
Jack Huybregts
Yvonne Huybregts
Richard Huijbregts
Thomas van Gool
Ella Snoek
Bert Suijkerbuijk
Reinoud van Overveld
Koen Dielemans
Annie Jorissen
Ingmar Muller
Geert Verdaasdonk
Betina Verdaasdonk
Rolph Kavelaars
Jos Sweep
Herman Emaus
John van den Berg
Jos Jansen
Nancy Bastiaansen
Joost Koolen
Halinka Koolen Delrue
Oliver Delrue
Sjack Vissers
Mark Marijnissen
Julian van Paeschen
Addie Korsten
Ton de Peijper
Stefan Schreiner
Marco van Hassel
Ad van der Vorst
Joke Ipenburg - van Beek
Annie Jorissen
Claudia Vissers
Arjan van Gils
Pieter Musters
Rian Musters
Jeroen Magielse
Huub Meulemans
Youp Meeuwissen
Denise van den Berg
Jessie Halters
Jacqueline Andrik - Claassen
Lars Lauwen
Daan Rovers
Marco van Ginneken
Dennis Jongenelis
Marit Jongenelis
Ravi Jongenelis
Antal en Ellen
Johan van de Vijver
Rein Schneijdenberg
Rick Mutsaers
Erik van Gils
Joost van de Sande
Paul van der Veeken
Jan van den Goorbergh
Inge Verheijen
Laurens Beks
Dijo van Gils
Nel Meeuwissen
Toon Sweep
Ine Sweep
Willem Halters
Prins Woud LVI
Ben van de Most
Joop van den Ende
Sander van Gils
Raoul van Aert
Stefan van Loenhout
Thierry Aartsen
William Dielemans
Hans Ras
Caroline van Ham
Kees Dielemans
Johan Kuijpers
Stephan Rasenberg
Sylvia Vincenten
Brigitte van de Pluym
Leon Nagelkerke
Reinier Nederhoed
Huib Jansen
Peter de Graaf
Ingrid de Graaf
Dre van Ham
Jan Boomaars
Coen Geerts
Patrick Machielsen
Peter Roovers
Robin de Craen
Corné Stoffelen
Ruud Biemans
Sean Harrison
Dennie Vissers
Jan Gelens

Bijgewerkt t/m 8 juni 2022

 

 

 • BAK Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  Datum : vrijdag 7 oktober 2022
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  30
  31

Hoofd- en websitesponsoren

 • Hoofdsponsor Aartsen
 • Hoofdsponsor Wilko Fruit
 • Bellance
 • Marktzicht
 • Brand Webdesign & Webhosting
 • Janssen 'n van Dongen
 • The Sourcing Network

In september 2021 is er een nieuwe BAK communicatiecommissie opgericht. Momenteel is deze commissie achter de schermen bezig met een nieuwe strategische marketing- en communicatie aanpak. Het doel is om nog effectiever te communiceren met de diverse doelgroepen. Een belangrijk onderdeel in deze aanpak is het onderdeel “Gluren bij de Buren.”

Gluren bij de buren

Maartje van Hees, president BAK communicatiecommissie, licht toe: “Waarom zelf het wiel altijd willen uitvinden? Laten we vooral ervaring en krachten bundelen. Ook op het gebied van PR & Marketing. Dat gebeurt nu nog te weinig. Het marketing- en communicatie vakgebied veranderd razendsnel. Dit vraagt om flexibiliteit en vernieuwing. “Gluren bij de buren” is hierbij een belangrijk onderdeel. Oftewel: in gesprek gaan met andere stichtingen en organisaties die zich ook focussen op de organisatie en communicatie van optochten en parades. Denk hierbij aan onder andere Corso Zundert (grootste bloemencorso ter wereld) of Brabantsedag Heeze (grootste theaterparade van het jaar). Maar ook bijvoorbeeld Stichting Kielegat Breda.”

Gezamenlijke passie en DNA

“Welke middelen zetten zij in? Wat slaat aan? Wat werk niet. Hoe bereiken zij de bezoekers? En de jeugd met de juiste communicatie op het juiste moment? Kortom: best practices, kennis en ervaring delen. Natuurlijk gooien we hier ons eigen Boemeldoncks sausje overheen met onze eigen cultuur en tradities. Maar, uiteindelijk hebben we veel gemeen met elkaar; de passie, de verbinding in het dorp, de liefde voor het bouwen, samen toewerken naar een hoogtepunt en samen als vrijwilligers de schouders eronder zetten. Die trots, die is heel erg voelbaar.”

Boemeldonck en Brabantsedag Heeze

Zo ook bij het PR & Marketing team van de Brabantsedag Heeze. Hier heeft de communicatiecommissie een kijkje kunnen nemen in de “PR en content keuken.” “Vanaf het eerste moment is er dan al een klik en voel je dat ook bij deze club dezelfde passie voelbaar is en de liefde voor het vrijwilligerswerk en het dorp. Om samen een bijdrage te leveren aan iets groots, waarbij het hele dorp samen de schouders eronder zet. Dat enthousiasme, dat delen we allemaal! Niet lullen, maar poetsen. Samen de schouders eronder zetten om iets moois te creëren.”

Christa van den Broek en Ruud van Lierop, beiden  PR & Marketing Stichting Brabantsedag, vullen aan. “Het is erg leuk, interessant én inspirerend om te overleggen. Uiteindelijk hebben we hetzelfde doel, namelijk een geweldig evenement neerzetten. En zowel in Prinsenbeek als in Heeze is het wagenbouwersgevoel, de saamhorigheid in de gemeenschap en het vrijwilligerswerk wat ons hetzelfde maakt.”

Mooie start van een (bredere) samenwerking

Het bezoek is een mooie start van een samenwerking op het gebied van PR/Marketing/Communicatie tussen Boemeldonck en Brabantsedag Heeze. Met maximale informatie en inspiratie ging de communicatiecommissie terug naar Boemeldonck. Mooie input die ze meenemen om de eigen strategie verder aan te scherpen. “En wie weet, hebben wij nu vanuit de communicatiecommissie het eerst lijntje gelegd om ook op meerdere vlakken met elkaar ideeën uit te wisselen. Iets wat bijvoorbeeld al wel gebeurt samen met Corso Zundert. Zo heeft Heeze het concept van de open dag bouwschuren dit jaar voor het eerst overgenomen en is er interesse in het scholenproject Alaaf. Dat smaakt naar meer….

Win 2 gratis tickets – Brabantsedag Heeze – 28 augustus 2022

Word jij nu wel heel erg nieuwsgierig naar de Brabantsedag in Heeze? Iedere laatste zondag van augustus worden bijna 30 duizend bezoekers overdonderd door de belevenis van de Brabantsedag. Maar liefst 16 wagenbouwersgroepen met meer dan 2000 acteurs trekken door de straten van Heeze met huizenhoge theaterdecors.

Wil jij erbij zijn op zondag 28 augustus 2022? Wij mogen 2 gratis tickets weggeven!

Doe mee met de Facebook & Instagram win-actie op de kanalen van de BAK van Boemeldonck. Geen social media? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld waarom jij samen met je vriend, vriendin, vader, moeder, opa of oma de Brabantsedag wilt bezoeken! Wie weet win jij wel 2 gratis tickets. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 augustus 2022 12.00 uur. De winnaars worden 24 augustus bekend gemaakt.

Meer info: https://www.brabantsedag.nl